woensdag 22 februari 2017

VVD, wederom de meest "criminele" politieke partij

Laat ik meteen maar aangeven dat ik misschien de term "crimineel" niet mag gebruiken, vandaar dus de aanhalings- en sluittekens, net zoals ik "gelegaliseerde belastingontduiking" geen "belastingontduiking" mag noemen, maar "belastingontwijking". Stel je voor, de ex-koningin van Nederland een criminele belastingontduiker. Het zou me wat zijn, want je kunt je toch niet voorstellen dat zij en haar familie zelfs maar betrekkingen onderhouden met criminelen. Ongehoord! Alleen, waarom wordt daar niets mee gedaan?

Vrij Nederland heeft vandaag, onder de titel VVD'ers komen het meest in aanraking met strafrecht een verhelderend artikel gepubliceerd over de strapatsen van de VVD, met links naar aanvullende en gerelateerde informatie.

In 2016 zijn er 'slechts' 48 integriteitsschendingen geweest (waarvan er drie tot een strafrechtelijke veroordeling geleid hebben), weliswaar minder dan in 2015 (67), maar desondanks nog steeds 48 teveel.

Het moge duidelijk zijn: de VVD is eigenlijk alleen geschikt om criminelen te vertegenwoordigen, en grootgraaiers / grootkapitalisten, maar die vallen voor mijn gevoel (materieel) ook onder de klasse van criminelen.

Het is daarom zo gruwelijk onbegrijpelijk dat er nog zo veel arbeiders zijn die desondanks keer op keer op de VVD stemmen. Misschien omdat de eerste V van de partijnaam "VOLKspartij" moet betekenen. Laat het duidelijk zijn, dat "volk" slaat niet op de Nederlandse bevolking, maar alleen op de klasse van "Übermenschen", die menen dat zij het recht hebben om de grote meerderheid van de bevolking uit te buiten - uiteindelijk de enigen die voor de VVD werkelijk van belang zijn. Ja, de VVD-stemmende arbeiders zijn ook van belang, maar alleen voor hun stem - en om zich te pletter te werken voor de inkomsten van de plofkopperige VVD-aanhangers.

De tweede V van de partijnaam verwijst naar "Vrijheid", en inderdaad, we hebben in Nederland de vrijheid om bijv. zelf te kiezen door welke ZorgverZIEKeraar we ons laten uitkleden, en we hebben zelfs, nadat we door de politiek van de VVD & kornuiten tot de diepste armoede veroordeeld zijn, de 'vrijheid' om te kiezen voor de door Edith Schippers, de minister (VVD) voor Volksgezondheid, enz., geïntroduceerde Schippers-pil, om daarmee zelfmoord te plegen, wanneer we ons leven als «voltooid»  beschouwen.

Blijft dan nog over de D van "Democratie". Daarover kunnen we heel kort zijn. De VVD interpreteert die letter als "Dictatuur". Op die manier kunnen Rutte en companen hun kxxt afvegen met onze rechten (net als met de uitslag van het referendum over Oekraïne), de ene belofte na de andere breken, en ons de ene leugen na de andere voorschotelen. Met een simpel "sorry" moeten we er maar niet meer aan denken... en als Rutte dan op TV komt met een solidair en bezorgd klinkend praatje en zonder stropdas (misschien was hij bang dat iemand in de studio die te strak zou aantrekken?) hoopt hij dat de massa weer zo dom is om op zijn partij te stemmen...
Degenen die misschien onder de indruk waren van zijn slijmpraatje, moeten zich maar eens afvragen waarom hij in de komende regeringsperiode wél zou kunnen klaarkrijgen wat hem in de afgelopen zes jaar niet gelukt is. Sterker nog, waarom zou hij nu willen rechtbreien wat hij zelf vernield heeft?

Wat kan ik nog meer zeggen? ONTWAAKT! (en dan maak ik geen reclame voor het Jehovaanse tijdschrift, maar gebruik ik het als synoniem voor WORDT WAKKER! Je hoeft voor mij écht niet perse op de SP te stemmen (de Partij voor de Dieren is ook OK), maar stem in ieder geval NIET op de VVD en zijn meest trouwe paladijnen: PvdA, D66, GroenLink, SGP, CDA, 50Plus en al helemaal niet op de PVV, die om te beginnen maar één partijlid heeft, en de vrijheid even eng interpreteert als de VVD.

Geen opmerkingen: